Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger hos Hverdagsterapi.no

 

Hverdagsterapi.no formidler inspirasjon, tips, yoga og terapi via nettsiden. 

 

Vi har ikke noe behandlingsansvar, ei heller jobber vi med noen tredjepart utenom de samarbeidspartnere du til enhver tid kan lese om på nettsidene. 

 

Hva slags informasjon samler vi inn og hva kan vi bruke den til?

Vi mottar, samler inn og lagrer informasjon du angir på nettstedet vårt eller gir oss på noen annen måte. I tillegg registrerer vi ip-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen til Internett; logg inn; e-postadresse; passord; datamaskin- og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle inn informasjon, inkludert sideresponstider, lengden på besøk på bestemte sider, informasjon om sidemedvirkning og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også inn personlig identifiserbar informasjon når du registrerer deg (navn, e-post, passord, kommunikasjon, kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil).

 

Hvordan samler du inn informasjon?
Når du utfører en transaksjon på nettstedet vårt, samler vi inn personopplysninger du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse, som en del av prosessen. Dine personlige opplysninger vil kun bli brukt av de spesifikke grunnene som er angitt ovenfor.

 

Hvorfor samler vi inn slik personlig informasjon?

Vi samler inn slike ikke-personlige og personlige opplysninger til følgende formål:

  1. For å levere og drive tjenestene;

  2. For å gi våre brukere kontinuerlig kundestøtte og teknisk støtte;

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige tjenesterelaterte meldinger og salgsfremmende meldinger;

  4. For å opprette aggregerte statistiske data og andre aggregerte og/eller utlede ikke-personlige opplysninger, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å levere og forbedre våre respektive tjenester;

  5. For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

 

Hvordan vi lagrer, bruker og deler de besøkendes personlige opplysninger?

Vårt firma er vert på Wix.com plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som gjør det mulig for oss å selge våre produkter og tjenester til deg. Dataene dine kan lagres via Wix.com s datalagring, databaser og de generelle Wix.com programmene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.  

Alle direkte betalingsgatewayer som tilbys av Wix.com og brukes av selskapet vårt, overholder standardene satt av PCI-DSS som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon fra butikken og dets tjenesteleverandører.

 

Hvordan kommuniserer vi med besøkende på nettstedet vårtt?

Ut over å kontakte deg gjennom nyhetsbrev, når du har meldt deg på dette, kan vi kontakte deg for å varsle deg om kontoen din, feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, samle inn gebyrer eller skyldige penger, for å avspørre dine meninger gjennom spørreundersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller som ellers nødvendig for å kontakte deg for å håndheve vår brukeravtale, gjeldende nasjonale lover og eventuelle avtaler vi måtte ha med deg. For disse formålene kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

 

Hvordan bruker vi informasjonskapsler og andre sporingsverktøy / tredjepartstjenester

Det er viktig å merke seg at tredjepartstjenester, for eksempel Google Analytics eller andre apper som tilbys gjennom Wix App Market, plasserer informasjonskapsler eller bruker andre sporingsteknologier gjennom Wix's tjenester, kan ha sine egne retningslinjer for hvordan de samler inn og lagrer informasjon. Siden dette er eksterne tjenester, dekkes ikke slike praksiser av våre eller Wix' retningslinjer for personvern.

 

Klikk her for  å se hvilke informasjonskapsler som er lagret på datamaskinen til besøkende på nettstedet ditt.

 

Hvordan kan du som besøkende på nettstedet vårt trekke tilbake samtykket ditt?

Hvis du ikke lenger vil at vi skal behandle dataene dine, kan du kontakte oss på hei@hverdagsterapi.no

 

Enkeltpersoner kan til enhver tid:

  • Trekke tilbake samtykket til behandlingsaktiviteter som er basert på samtykke. Dette punktet behøver ikke å være med om du ikke baserer behandling av personopplysninger på samtykke

  • Få innsyn i sine personopplysninger og kopi av journal og andre personopplysninger.

  • Endre sine personopplysninger.

  • Be om sletting av sine personopplysninger.

  • Avslutte avtaleforholdet.

Oppdateringer av retningslinjer for personvern

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så les den ofte. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de legger ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i disse retningslinjene, vil vi varsle deg her om at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, bruker vi og/eller avslører den.

Lagringstid for personopplysninger

Virksomheten oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet. I utgangspunktet slettes data når et avtaleforhold avsluttes. Lovbestemte regler, for eksempel knyttet til lagring for regnskapsmessige formål, og andre rettslige forpliktelser kan gjøre det nødvendig å lagre personopplysninger i lengre tid. Fortsatt lagring kan også skje når det er nødvendig for å ivareta virksomhetens berettigede interesser, som for eksempel å gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.

 

Informasjonssikkerhet

Beskyttelse av personopplysninger er av stor betydning for virksomheten og det sørges til enhver tid for at personopplysninger er beskyttet mot utilsiktet endring, sletting eller utlevering til uautoriserte parter.

 

Overføring av personopplysninger

Virksomheten utleverer ikke personopplysninger annet enn til myndigheter i henhold til lov og gjeldende regelverk eller etter skriftlig instruks og samtykke fra den registrerte.

 

Klagerett

Dersom du mener at virksomhetens behandling av personopplysninger er i strid med relevante personvernbestemmelser har du rett til å sende inn en klage til virksomheten direkte, Datatilsynet eller annen relevant tilsynsmyndighet.

 

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt på epost hei@hverdagsterapi.no eller telefon +47 924 55 910.